By continuing to use our website, you accept our use of cookies to improve your user experience. learn more OK
Bine aţi venit! / FAQ

FAQ

De unde se pot cumpăra produsele RC?

Produsele noastre trebuie să fie recomandate de către un farmacist, astfel încât le veți găsi direct în punctele de vânzare (farmacii și drogherii).

Se pot primi eșantioane?

Regretăm faptul că nu mai suntem în măsură să răspundem favorabil solicitării dvs. De fapt, rezervăm produsele noastre în format de voiaj punctelor de vânzare, unde puteți primi recomandări și puteți încerca produse adecvate necesităților dvs

Cum pot primi documentația produselor?

Puteți procura broșurile gamei de la punctele de vânzare care au înregistrat marca noastră în cataloage . De asemenea, vă invităm să vizitați site-ul nostru, unde veți găsi toate informațiile disponibile privind toate gamele noastre de produse. Ne puteți trimite întrebări în legătură cu acestea la adresa următoare : mail@rogecavailles.fr

Aș vrea să particip la testarea clinică a produselor. Ce trebuie să fac?

Nu recrutăm voluntari pentru studiile noastre clinice. De fapt, din motive de obiectivitate și de confidențialitate, politica internă a grupului nostru ne impune să realizăm aceste teste în laboratoare independente, care dispun de propriile grupuri de voluntari.

Care sunt prețurile de vânzare ale produselor Rogé Cavaillès?

Potrivit legii privind libertatea stabilirii prețurilor, Rogé Cavaillès nu poate impune prețuri de vânzare farmaciilor. Fiecare distribuitor este liber să stabilească prețurile de vânzare către consumatori.
​Prețurile pot varia deci de la un punct de vânzare la altul

Aș dori să lucrez la Rogé Cavaillès. Cui trebuie să mă adresez?

Pentru a vă depune candidatura, trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa următoare: recrutement@rogecavailles.fr

Pentru orice solicitare de parteneriat sau de sponsorizare

Pentru orice solicitare de parteneriat sau de sponsorizare va trebui să prezentați un dosar detaliat și bine argumentat privind proiectul. Din cauza faptului că primim un număr foarte mare de solicitări, numai solicitările complete vor primi un răspuns.

Produsele noastre în străinătate

Dacă doriți să distribuiți produsele noastre în țara dvs, vă invităm să contactați pentru orice informație serviciul export, la adresa următoare :  export@rogecavailles.fr

Sunteți jurnalist

Puteți contacta agenția noastră de relații cu publicul: RPCA - Nathalie CHRYSAFIS n.chrysafis@rpca.fr 

Produsele Rogé Cavaillès sunt testate pe animale?

Testarea produselor cosmetice pe animale este interzisă din 2009.
Produsele finite Rogé Cavaillès și Somatoline Cosmetic nu sunt testate pe animale.
​Nici laboratoarele cu care colaborăm nu utilizează animale pentru testare.

Unde găsesc data de expirare a unui produs?

ndicarea unei date de expirare nu este obligatorie pentru produsele cosmetice a căror perioadă de valabilitate minimă depășește treizeci de luni.
Pentru aceste produse, este indicată perioada de utilizare optimă după deschidere fără a aduce prejudicii consumatorului (PAO).
Această dată este indicată printr-un simbol care reprezintă o cutie de cremă deschisă, urmat de perioada recomandată pentru utilizare (exprimată în luni și/sau ani)
​Dacă aveți nelămuriri, vă invităm să contactați Serviciul pentru Consumatori la: 01 46 67 59 60 de luni până vineri, între orele 9.30 și 17.30.

De unde pot procura cupoane de reduceri sau un card de fidelitate Rogé Cavaillès?

Ne pare rău că nu vă putem oferi un răspuns favorabil la solicitarea dvs.
În prezent, nu dispunem de cupoane de reduceri sau de carduri de fidelitate pentru produsele Rogé Cavaillès.

Totuși, vă vom informa când puteți beneficia de mai multe oferte promoționale în farmaciile participante la operațiuni.

Protecția pielii sensibile